Udforsk Grønland

Grønland er et stort land fyldt med eventyr
og kontraster, som kan overraske selv lokale.

Fra at opleve fåreholdersteder i syd til at møde dine isolerede landsmænd i øst, til at se det romantiske hjerteformede bjerg i nord – disse unikke elementer gør samlet Grønland til et rigt og varieret land at udforske. Turistvirksomheder over hele landet venter på at vise netop dig “deres Grønland”. I år alene havde de forventet over 100.000 turister fra hele verden, men COVID-19 har på dramatisk vis lukket helt for besøg fra udlandet.

Det forhindrer dog ikke vores operatører i at brænde for at tage dig med på vandring, sejlads,  byvandringer og guidede museumsbesøg. Så hvis du tager en staycation i Grønland, kan du være sikker på, at du kommer til at kende dit eget land bedre – og du hjælper dine landsmænd, som mærker krisen allermest.

Visit South Greenland

Explore North Greenland
(Avannaata Kommunia)

Destination East Greenland

Kayaking along the cliffs of the Kangerlussuaq fjord in Greenland. Photo by Mads Pihl - Visit Greenland

Kajaksejlads

Kajakken er et kulturelt bindeled mellem Grønlands første immigranter og nutidens adventure ekspeditioner og hverdagens kajakoplevelser.

Walking in the land road in the summer in south Greenland. Photo by Aningaaq R Carlsen - Visit Greenland

Vandring

Følg vandreruterne for at nå op på fjeldtoppene og for at vandre over store afstande eller sæt din egen rute så går du nemlig ikke i andre fodspor end dine egne.

Fixing The Lines. Photo by Aningaaq R Carlsen - Visit Greenland

Hundeslædekørsel

Kulde og sne er ingen hindring for de naturmæssige og kulturelle indtryk. Ind i sjælen på en hundeslædetur.

Fly fishing equipment in South Greenland. Photo by Mads Pihl - Visit Greenland

Lystfiskeri

Grønlands ørredfiskeri er for kræsne kendere, der vil have en vildmarksoplevelse i afsidesliggende fjelddale med uberørte elve, der byder på hurtigtstrømmende klarvandsfiskeri.